ERZURUM / ŞENKAYA - Hüseyin Köycü Ortaokulu

04428612050
Aşağı Mahalle, gençlik yolu sokak,Şenkaya / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizin gözlerindeki ışığı, öğrenme isteği ile bütünleştirerek, kültürlü, ahlaklı, vatanını seven, değerlerini yaşayan ve yaşatan, ileri görüşlü bireylere dönüştürmektir. Bunun için yönetici, öğretmen, personel öğrenci ve velilerin el birliği ile Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak yenileşme ve gelişmeyi ilke edinen örnek ve model bir okul olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları gelecek yüzyılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Başarılar
Son 3 yılda 33 Fen Lisesi,16 Sosyal Bilimler Lisesi ve 11 Proje İmamhatip Lisesi kazanan öğrencilerimiz ile ilçemizde önemli bir başarı elde edilerek ilk sırada bulunmaktayız.
Öğretim Şekli :Örgün Öğretim
Erzurum iline günde iki sefer otobüs seferi bulunmaktadır.
taşımalı öğrenci bulunmamaktadır.
Aşağı Mahalle, geçlik yolu sokak - Şenkaya
İlçe Merkezinde
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2020-2022 Eğitim öğretim yılı itabiriyle yüzde yetmiş oranında bir başarı elde edilmiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda belli aralıklarla futbol,masa tenisi,satranç ve akıl ve zeka oyunları turnuvaları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 2020-2021 Eğitim öğretim yılı itibariyle akademik olarak hazırlanan Kazanım Değerlendirme Sınavlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile ilçe çapında uygulanmaktadır.Ayrıca tamamı öğretmenlerimiz taerafından hazırlanan Soru ve Tekrar Fasilülleri çıkarılmıtır.