ERZURUM / ŞENKAYA - Hüseyin Köycü Ortaokulu

Ock

ODTÜ İLKYAR EKİBİ VE BİLİM OTOBÜSÜ OKULUMUZA GELEREK ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE DENEYLER YAPTILAR. OKUL KÜTÜPHANEMİZ İÇİN YAKLAŞIK 400 ADET KİTAP HEDİYE EDEREK KÜTÜPHANEMİZİ GENİŞLETTİLER VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE EĞENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER. KATKISI BULUNAN TÜM EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

EĞİTİMDE 2023 VİZYONU DOĞRULTUSUNDA OKULUMUZDA GÖZETMENSİZ SINAV DÖNEMİ BAŞLATILDI. SN. BAKANIMIZ ZİYA SELÇUK´UN DİLE GETİRDİĞİ YENİ SINAV MODELİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVEN DUYGUSUNU VE DÜRÜSTLÜK DEĞERİNİ KAZANDIRMAYI AMAÇLIYORUZ.

Ock

AKADEMİK BAŞARILARI VE ERDEMLİ DAVRANIŞLARI NEDENİ İLE ARALIK 2018 AYI AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİLEN  8. SINIF  ÖĞRENCİMİZ BÜŞRA ŞENTÜRK´E HEDİYESİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SN. ALİ İHSAN GÜRBÜZ TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARIYA TEŞVİK ETMEK AMACI İLE YAPACAĞIMIZ ETKİNLİKLER TÜM HIZI İLE DEVAM EDECEKTİR.

Ara

OKULUMUZDA YENİ BAŞLAYAN UYGULAMA İLE AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİLDİ. AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİLEN 8/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN HAKTAN ÖZDEMİR´E HEDİYESİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ SN. ALİ İHSAN GÜRBÜZ TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ İLİMİZİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU SİNEMA ETKİNLİĞİNE KATILARAK EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER. DAHA SONRA TÜRK TELEKOM NURETTİN TOPÇU SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN TANITIMINA KATILARAK OKUL HAKKINDA BİLGİ EDİNDİLER.

Kas

OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖĞRENCİLERİMİZ, İDARECİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE TÜM DİĞER PERSONELİMİZ İLE BİRLİKTE BİRLİK VE BERABERLİK ORTAMINDA COŞKU İLE KUTLANDI.

Kas

Okulumuzda 12.11.2018 Pazartesi günü bursluluk ve liselere giriş sınavına hazırlanan 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünü Anma Programı okulumuz  öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıl dönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. yıl dönümü