ERZURUM / ŞENKAYA - Hüseyin Köycü Ortaokulu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıl dönümü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümü İlçe meydanında yapılan törenle kutlandı. Törene Şenkaya Kaymakamı Sn. Aziz GÖZBAŞI ve protokolün yanısıra öğretmen ve öğrencilerimiz ile vatandaşlarımız katıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehit ve gazilerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının  okunmasıyla başlayan program, Şenkaya Kaymakamı Sn. Aziz GÖLBAŞI´nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Hüseyin Köycü Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen töreni okulumuzdaki öğrencilerin okuduğu şiirler, okulumuz öğrencilerinin hazırladığı yöresel oyunlar ve jimnastik gösterisi ve koro izledi. Tören ilçemiz okulları arasında düzenlenen Cumhuriyet konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin protokol tarafından verilmesiyle  sona erdi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

06-11-201806-11-201806-11-201806-11-2018

Yayın: 06.11.2018 - Güncelleme: 06.11.2018 16:26 - Görüntülenme: 24